Betaalmethoden

U kunt de beits en houtolie in deze winkel op verschillende manieren betalen. U kunt tijdens het bestellen de betaalmethode kiezen die u het fijnst vindt! Kies uit:


1. Online via iDeal of Mistercash (aanbevolen)

Online direct via uw eigen bank met iDeal en met Mistercash (Belgische klanten). Deze betaalmethoden zijn uiteraard 100% veilig en betrouwbaar! U wordt via een beveiligde SSL-verbinding doorgestuurd naar uw eigen bank waar u de betaling kunt afronden. Snel, makkelijk en veilig.


2. Vooruitbetaling via uw bank

Bij verzending bij vooruitbetaling kunt u het verschuldige bedrag overmaken op onze bankrekening NL74 RABO 0377 5584 19 t.n.v. Smeck Webwinkels (het moederbedrijf van zonnewijzer-windwijzer.nl). Om uw order zo snel mogelijk te kunnen verwerken vragen wij u het ordernummer dat staat vermeld in de bevestigingsmail te vermelden als betalingskenmerk. Houd er rekening mee dat bijschrijvingen van met name de Postbank enkele dagen kunnen duren. Wanneer uw bestelling met veel spoed moet worden geleverd raden wij u aan uw bestelling via iDeal te betalen.


3. Via PayPal en Credit cards 

Heeft u een PayPal account of wilt u een credit card (Visa, Mastercard, American Express of Discover Card) gebruiken om uw order te betalen? Gebruik dan de betaalmethide PayPal. Na het bevestigen van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van PayPal waar u er voor kunt kiezen om via PayPal te betalen of met een Credit Card.