Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn toepasselijk bij bestelling via de site van beits-houtolie.nl.


Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van beits-houtolie.nl bij de uitvoering van opdrachten die niet afkomstig zijn van zakelijke klanten of bedrijven. Afwijkende en of aanvullende overeenkomsten moeten uitdrukkelijk schriftelijk zijn bevestigd door beits-houtolie.nl dit geldt ook wanneer wordt afgezien van de eis tot schriftelijke bevestiging. 


Aanbiedingen

Alle aanbiedingen op beits-houtolie.nl zijn geheel vrijblijvend en geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de bestelde producten.


Prijzen

Alle Prijzen op beits-houtolie.nl zijn in euros, inclusief BTW. Prijzen zijn exclusief eventuele transportkosten. Prijswijzigingen buiten ons om opgelegd, worden aan u doorberekend. beits-houtolie.nl is niet gebonden aan haar aanbod indien sprake is van druk-, zet- of programmeerfouten in haar catalogi, mailings of op de Website.


Levering

Verzending van uw bestelling vindt meteen na de ontvangst van uw betaling plaats. De pakketten worden verzonden via de pakkettenservice van GLS of via een palletzending door een onafhankelijk transporteur (sokkels). Na verzending ontvangt u van ons zo snel mogelijk een track & trace code (indien beschikbaar) waarmee u uw bestelling kunt volgen tijdens het verzendproces. Normaal gesproken worden geplaatste orders binnen 1 - 3 werkdagen (beits en houtolie) na ontvangst van de betaling geleverd. 


Betaling

Bestellingen bij beits-houtolie.nl dienen vooraf per bank betaald te worden of via iDeal of creditcard. Bij betaling vooraf per bank kunnen orders pas in gang gezet worden als de betaling binnen is, tenzij anders overeengekomen. 


Levertijd

De gemiddelde levertijd op onze producten is normaal gesproken 1-3 werkdagen. Kan door omstandigheden niet binnen de overeengekomen levertijd geleverd worden dan zal beits-houtolie.nl u hier tijdig van op de hoogte brengen. Op dat moment kunt u de overeenkomst ontbinden of een nieuwe levertijd overeenkomen. Uiteraard proberen wij zo kort mogelijke levertijden te hanteren. beits-houtolie.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor kosten voortkomend uit het feit dat bestelde goederen niet op de gewenste/aangegeven leverdatum geleverd worden. 


Afbeeldingen en specificaties

Alle afbeeldingen, tekeningen, kleuren etc. gelden slechts bij benadering. Afwijkingen van de werkelijkheid kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding. Er wordt veel zorg besteed aan het verstrekken van actuele en correcte informatie. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. 


Zichttermijn

Voor alle producten geldt dat zij, na overleg met ons, binnen 30 werkdagen door u kunnen worden teruggezonden naar ons. De producten dienen ongebruikt te blijven en in de staat van aankoop te verkeren (originele en onbeschadigde verpakking). In zo’n situatie kunnen wij uitsluitend de aankoopprijs van het betreffende product vergoeden. Reeds betaalde bedragen worden binnen 30 dagen terugbetaald, minus eventuele porto- en administratiekosten. Voor zakelijke aankopen is deze regeling niet van toepassing. 


Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het op onjuiste en/of onveilige manier gebruiken van het door ons geleverde. Wij zijn maximaal aansprakelijk voor het aankoopbedrag van de door ons geleverde producten. De aansprakelijkheid tijdens het transport is voor rekening van beits-houtolie.nl en vervalt op het moment van aflevering aan u.


Garantie

Op al onze producten is de normale fabrieksgarantie van toepassing. In geval van een probleem zullen wij in overleg met u de servicedienst van de fabrikant inschakelen. 


Wijzigingen voorbehouden

Technische wijzigingen, maatwijzigingen, modelwijzigingen, kleurafwijkingen, prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.