Steigerhout

Om uw blankhout te behandelen is het van belang om het hout eerst te impregneren. Dit doet u met onze impraline. 

Vervolgens kunt u kiezen voor houtdecor verfbeits of tuindecoratiebeits. 

Houtdecor verfbeits
Houtdecor verfbeits voorkomt het afbladderen van uw schilderwerk. Wanneer u uw best doet om het schilderwerk zo netjes mogelijk aan te brengen mag u van een beits verwachten dat deze uw hout perfect beschermt en laang mooi blijft. Houtdecor verfbeits is geschikt voor Grenen- en Vurenhout. Wanneer u het opbrengt op blank hout dient u het hout voor te behandelen met Impraline Pre-Activ om schimmelvorming tegen te gaan. Dit product heeft een zijdeglans afwerking. 

Houtdecor verfbeits is hiervoor het optimale product. Deze verfbeits is gemaakt op basis van een milieuvriendelijke, vochtregulerende, watergedragen alkydhars. Deze hars heeft als eigenschap dat deze diep binnendringt in het hout en uitstekend bescherm tegen de elementen. Houtdecor verfbeits is de eerste verf die het Milieukeurmerk verdient! 

Tuindecoratiebeits 
Tuindecoratiebeits is speciaal ontwikkels om uw vergrijsde en vervuilde tuinhout op te frissen en er uit te laten zien als nieuw. De watergedragen Tuindecoratiebeits van het merk Hermadix is verkrijgbaar in tal van (moderne) kleuren. U kunt deze beits gebruiken op geimpregneerd hout van bijvoorbeeld: schuttingen, tuinmeubelen en tuinhuizen. Dit product heeft een matte afwerking. 

Tuindecoratiebeits is makkelijk aan te brengen, droogt snel en trekt diep door in het hout. Hierdoor ontstaat een maximale bescherming en wordt de kans op afbladderen tot een minimum gereduceerd. Bij de transparante Tuindecoratiebeits komt de houtnerf door de gekleurde beits heen waardoor het karakter van het hout behouden blijft maar het hout toch optimaal beschermd is tegen schadelijke weersinvloeden.

Pagina 1 van 2